Pressemelding

Håkon H Riddervold går til Storm Entreprenør AS

Storm Entreprenør AS fortsetter ferden mot å bli en betydelig totalentreprenør på handels og logistikk bygg, Håkon H Riddervold erstatter nå Jarl A. Rippel som daglig leder

 

Håkon H Riddervold kommer fra Mynd Entreprenør hvor han har vært prosjektleder for oppbygging av Langrønningen Handelspark i Bamble, eier av Handelsparken er Hibernian Eiendom AS.

Håkon har lang erfaring fra bygg og anleggsbransjen, som byggherre, konsulent og som entreprenør, og sist som prosjektleder for utbygging av Langrønningen Handelspark på ca 17 000 m2 med bygg, med leiertakere som MegaFlis, THansen, Elkjøp, Jysk, Byggmax og Rusta. Håkon har sin utdannelse og bakgrunn fra Forsvaret, i tillegg har han har vært innom mange forskjellige bransjer og har et bredt spekter av forståelse for forskjellige typer virksomhetsdrift. Han er aktiv i styreverv lokalt og regionalt innenfor idretten.

 

Vi går inn i en veldig spennende tid fremover, vi i ledelsen i Storm Entreprenør AS ønsker å være med på å bidra til effektive byggeprosesser, bygge energieffektive og smarte bygg, samt bygge bygg som kan skape merverdi for våre kunder. Vi har fokus på effektivitet, HMS og kvalitet i våre byggeprosjekter.

Våre ansatte brenner for faget, og har lang erfaring fra planlegging og gjennomføring av komplekse byggeprosjekter, sammen skal vi ha stor fart inn fremtiden.

 

Vi skal bygge kultur, struktur og teknisk gode løsninger i selskapet vårt som gjør oss attraktive som en samarbeidspartner i bransjen.

 

Vårt langsiktige mål er er å bygge en solid og strukturerer organisasjon som tåler medvind og motvind, og som blir en betydelig aktør i bransjen.

 

Jeg gleder meg virkelig til å være med å utvikle Storm Entreprenør AS, sammen med grundere i selskapet Tore Strand og Jarl A Rippel. De har lagt et solid grunnlag som vi skal jobbe videre med.

 

Om Storm Entreprenør AS:

Storm Entreprenør AS, eies i felleskap av ledende ansatte og byggkonsernet Strand Group AS, Selskapet er på vei til å bli en betydelig aktør som totalentreprenør av stålbygg

 

Om Strand Group AS

Sandefjord konsernet Strand Group AS eier en rekke byggentreprenører og hadde et rekord år i 2022 med en samlet ikke konsolidert omsetning på 212 mill og et driftsresultat før av og nedskrivinger (ebitda) på 31 mill.

 

Kontakt:

Håkon H Riddevold,
Daglig leder Storm Entreprenør AS, hakon@stormentreprenor.no, mob: 950 22 896

Jarl A Rippel

Prosjektsjef Storm Entreprenør AS, jarl@stormentrepernor.no, mob; 994 14 176

 

Tore Strand:

Daglig leder Strand Group AS, tore@strandgroup.no mob: 906 02 072

 

Håkon H Riddervold tiltrer som daglig leder i Storm Entreprenør AS

Vi bygger på en grunnmur
av ansvar

Storm Entreprenør

KONTAKT
Breiliveien 49
3217 Sandefjord

Tlf. (+47) 334 50 500
post@stormentreprenor.no

Kontakt

Om oss

Samfunnsansvar

Copyright © 2024 Storm Entreprenør AS